فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:15
فهرست مطالب:
مقدمه
آسیبهای سازمانی
نتیجه&zwnj گیری:
منابع:
مقدمه
در عصری که اطلاعات بعنوان یک کالای بسیار با ارزش در اداره جوامع و تحولات جهان ایفای نقش می&zwnj نماید سازمان&zwnj های اطلاعاتی و امنیتی نقش مهمتری نسبت به گذشته پیدا کرده&zwnj اند. یکی از ویژگی&zwnj های عمده اطلاعات در این عصر سرعت مبادله آن و همچنین نقش بخش&zwnj های غیردولتی در این مقوله است در حالیکه در گذشته علاوه بر فقدان تجهیزات پیشرفته ارتباطی، اطلاعات در انحصار دولتها بوده است. بنابراین در چنین شرایطی سازما&zwnj های امنیتی که نقش عمده&zwnj ای در حفظ امنیت ملی و امنیت عمومی جامعه ایفا می&zwnj نمایند از مأموریت حساس&zwnj تری برخوردار می&zwnj گردند. لیکن این سازمانها نیز همانند سایر نهادها در معرض آسیبهای خاصی قرار دارند. و لذا هر چه سازمان پیچیده&zwnj تر، حساس&zwnj تر و مهمتر باشد شناخت آسیب و آفتهای آن نیز اهمیت بیشتری پیدا می&zwnj کند.
در این مقاله آسیبهایی که نیروهای اطلاعاتی را از درون و بیرون سازمان تهدید می&zwnj کند مورد بررسی قرار گرفته است.
تفاوت عمده و اساسی انسان با دیگر جانداران که ملاک انسانیت اوست و منشأ چیزی به نام تمدن و فرهنگ انسانی گردیده در « بینشها و گرایشهاست.»
ارسطو بشر را اصولاً حیوان بیولوژیک میدانست و معتقد بود که برای تبیین طبیعت او باید خصوصیات، قابلیت&zwnj های بدنی وارثی او را اصل قرار داد.
افلاطون فکر می&zwnj کرد که بشر حاصل نوعی از اجتماع است و در جمهوری خیالی خود، معتقد بود که با به کار بردن نهادهای تربیتی و اجتماعی می&zwnj توانیم طبیعت بشر را به هر صورت که بخواهیم، درآوریم (2)
امیرالمؤمنین (ع) می&zwnj فرماید: « اتزعم انک جرم صغیر و فیک نطوی العالم الاکبر.»
ساختمان وجودی آدمی یک نظام تشکیلاتی فوق&zwnj العاده ظریف و پیچیده است، این ساختمان آمادگی ورود به خیر و شر را دارد. انسان موجودی است که در هر دو جهت استعداد رشد را دارد، به خصوص در مشاغلی که با گناه و یا مطالبی رو به تزاید گناه، قرار گیرد. این انحراف در مسیر تربیت بشر با سرعت بیشتری حرکت خواهد کرد و زاویه کوچک انحراف در شروع، به فاصله&zwnj ای عمیق تبدیل خواهد شد.
بررسی عوامل مختلف مانند انگیزه، نیت- زمینه&zwnj های بروز استعدادهای طالب خیر و شر، و مسائلی از قبیل از وظایف پیشگیرانه یک سازمان حفاظت اطلاعاتی است.
دو باغ را در نظر بگیرید که از نظر آب و خاک و هوا و حرارت، درختان و بوته&zwnj ها یکسانند. اگر باغبان یکی از آنها به آفات، آسیب&zwnj ها و نابودی باغ خود توجه داشته باشد، آن باغ از طراوت، شادابی، شکوفه، گل و میوه&zwnj های فراوان برخوردار خواهد بود ولی اگر باغبان دیگر به آفات و آسیب&zwnj های باغ خود توجه نداشته باشد، در نتیجه باغی پژمرده و میوه&zwnj های کرم خورده خواهد داشت.
لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-3083-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%a7%d9%82%d8%b3%d8%a7%d9%85-%d8%a2%d8%b3%db%8c%d8%a8%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%a7%d8%b2%d9%85%d8%a7%d9%86%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7/
- ۹۵/۰۵/۰۴