استاندارد نگهداری اسفناج در سردخانه که به وسیله کمیسیون فنی بررسی و کنترل روش&rlm های نگهداری و تدوین شده در بیست و پنجمین جلسه کمیته ملی مواد خوراکی و فرآورده&rlm های کشاورزی مورخ 38/8/24 تصویب گردید . پس از تایید شورای عالی استاندارد و با استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می&rlm گردد .
برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفت&rlm های ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوطه مورد توجه واقع خواهد شد .
بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود .
در تهیه این استاندارد سعی بر آن بوده است که با توجه به نیازمندی&rlm های خاص ایران حتی المقدور میان روش&rlm های معمول در این کشور استاندارد و روش&rlm های متداول در کشورهای دیگر هماهنگی ایجاد شود .
لذا با بررسی امکانات و مهارت&rlm های موجود و اجرای آزمایش&rlm های لازم استاندارد حاضر با استفاده از منابع زیر تهیه گردید .
نگهداری اسفناج در سردخانه
هدف
دامنه کاربرد
شرایط برداشت
پایین آوردن درجه حرارت
بسته&rlm بندی
درجه&rlm بندی حرارت مناسب
رطوبت نسبی
مدت نگهداری
شامل 8 صفحه فایل word
لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-100177-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d9%86%da%af%d9%87%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a7%d8%b3%d9%81%d9%86%d8%a7%d8%ac-%d8%af%d8%b1-%d8%b3%d8%b1%d8%af/
- ۹۵/۰۶/۰۵