بهترین دانلود 20

  • ۰
  • ۰
دانلود

استاندارد نگهداری اسفناج در سردخانه که به وسیله کمیسیون فنی بررسی و کنترل روش&rlm های نگهداری و تدوین شده در بیست و پنجمین جلسه کمیته ملی مواد خوراکی و فرآورده&rlm های کشاورزی مورخ 38/8/24 تصویب گردید . پس از تایید شورای عالی استاندارد و با استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می&rlm گردد .
برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفت&rlm های ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوطه مورد توجه واقع خواهد شد .
بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود .
در تهیه این استاندارد سعی بر آن بوده است که با توجه به نیازمندی&rlm های خاص ایران حتی المقدور میان روش&rlm های معمول در این کشور استاندارد و روش&rlm های متداول در کشورهای دیگر هماهنگی ایجاد شود .
لذا با بررسی امکانات و مهارت&rlm های موجود و اجرای آزمایش&rlm های لازم استاندارد حاضر با استفاده از منابع زیر تهیه گردید .

نگهداری اسفناج در سردخانه
هدف
دامنه کاربرد
شرایط برداشت
پایین آوردن درجه حرارت
بسته&rlm بندی
درجه&rlm بندی حرارت مناسب
رطوبت نسبی
مدت نگهداری

شامل 8 صفحه فایل word



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-100177-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d9%86%da%af%d9%87%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a7%d8%b3%d9%81%d9%86%d8%a7%d8%ac-%d8%af%d8%b1-%d8%b3%d8%b1%d8%af/
  • ۹۵/۰۶/۰۵
  • saeed makani

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی