بهترین دانلود 20

  • ۰
  • ۰
دانلود

گونه&rlm های مختلف میکروارگانیزم&rlm ها براساس pH مناسب جهت رشدشان درجه&rlm بندی می&rlm گردند . سایر عوامل فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی نیز در رشد میکروارگانیزم&rlm ها مؤثر می&rlm باشد . یکی از عوامل مهم , تأثیر pH بر روی مقاومت باکتریهای به حرارت است . هرچه pH کمتر باشد یعنی غلظت اسید بیشتر باشد . مقاومت باکتریها و اسپور باکتریها به حرارت در دمای معین کمتر است . pH یکی از عوامل مؤثر در سرعت رشد و تکثیر میکروارگانیزم&rlm هاست و گونه&rlm های مختلف میکروارگانیزم&rlm ها در pH های معینی دارای سرعت رشد و تکثیر بیشتری می&rlm باشند .
بنابراین pH در صنعت مواد غذایی و در فساد مواد غذایی دارای اهمیت زیادی است به همین علت مواد غذایی از نظر اسیدیته به سه دسته تقسیم می&rlm گردند .
1 ـ غذاهای کنسروی با اسیدیته پایین1 (4/5 میکروارگانیزم هایی که در این دسته مواد غذایی رشد می&rlm نمایند به قرار زیر می&rlm باشند .
الف ـ باکتریهای هوازی و غیر هوازی اختیاری اسپوردار , مقاوم به حرارت 2
این نوع باکتری&rlm های در کنسرو سبزیجات و مواد غذایی با اسیدیته پائین تولید اسید می&rlm نمایند . تولید گاز نداشته در نتیجه کنسروهایی که به وسیله این باکتریها فاسد می&rlm گردند بادکردگی ندارند از جمله این باکتریها باسیلوس استئار و ترموفیلوس 3 &zwnj &zwnj &zwnj میباشد.
ب ـ باکتریهای غیرهوازی گرمادوست4
این باکتریها مقاوم به حرارت , غیر هوازی اجباری , تولیدکننده اسید و گاز می&rlm باشند در نتیجه باعث بادکردگی قوطی کنسرو می&rlm گردند . نمونه&rlm های این گونه کلستریدیوم ترموساکارولیتیکم 5
ج ـ باکترهای هوازی گرمادوست تولید کننده گاز (H2S) 6
این باکتریها در کنسروهای مواد غذایی با اسیدیته پایین ایجاد گاز H2S نموده که در تماس با ظروف آهنی ایجاد سولفید می&rlm نمایند نمونه این گونه کلستریدیوم نیگریفیکانس 7می&rlm باشد .

شامل 18 صفحه فایل word



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-100292-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%a2%d8%a6%d9%8a%d9%86-%d9%83%d8%a7%d8%b1-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%88%d8%b1%d9%8a%d8%b2%d8%a7%d8%b3%d9%8a%d9%88/
  • ۹۵/۰۶/۰۷
  • saeed makani

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی