بهترین دانلود 20

  • ۰
  • ۰
تحقیق

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه23

فهرست مطالب

پاستوریزه کردن شیر

دیگر روش های استاندارد پاستوریزه و شیر خام

آیا استانداردهای امروزی مناسبند؟

سؤالات شما در مورد فواید غذایی شیر

چرا شیر برای کودکان اینقدر خوب است؟

آلرژیهای شیر

عدم قبول لاکتوز

آیا شیر ایجاد خلط می کند؟

محتوی چربی

شیر و فرآورده&zwnj های آن ازمهمترین اجزای تشکیل دهنده...

جیره غذایی انسان می&zwnj باشند که از لحاظ ارزش غذایی از کلسیم، فسفر، ویتامین&zwnj های مورد نیاز و پروتئین، غنی هستند. پروتئین موجود در شیر و فرآورده&zwnj های آن در مقایسه با منابع دیگر پروتئین&zwnj های حیوانی و گیاهی ارزان&zwnj تر و از ارزش بیولوژیکی بالایی برخوردار هستند. در کشورهای صنعتی افزایش تولید شیر و توسعه صنایع تبدیلی، تأثیر به&zwnj سزایی در میزان مصرف شیر و فرآورده&zwnj های آن داشته، به طوری که مصرف سرانه یک اروپایی به 300 کیلوگرم شیر در سال می&zwnj رسد. در ایران با توسعه دامداری ها و صنایع تبدیلی شیر، مصرف سرانه شیر و فرآورده&zwnj های لبنی نسبتاً افزایش یافته است و باید اشاره نمود که این محصول نسبتاً ارزان و غنی از مواد مغذی می&zwnj باشد. شیر و فرآورده&zwnj های آن سرشار از ویتامین&zwnj های محلول در آب هستند که تقریبا&zwnj ً می&zwnj تواند تمام ویتامین&zwnj موردنیاز بدن را تأمین کنند. شیر حاوی ویتامین&zwnj هایA ،K، E ،D ویتامین&zwnj های محلول در چربی&zwnj و مواد معدنی است که مهم&zwnj ترین آن کلسیم می&zwnj باشد. مفیدترین منبع کلسیم در میان موادغذایی، شیر و فرآورده&zwnj های آن است که 85 درصد کلسیم رژیم غذایی کشورهای توسعه یافته را تشکیل می&zwnj دهد. سترون کردن شیر در درجه&zwnj های حرارتی بالا و روش های معمولی پاستوریزه و هموژنیزه تأثیری در میزان کلسیم آن نمی&zwnj گذارد. اهمیت مصرف مواد لبنی وقتی بیشتر آشکار می&zwnj شود که بدانیم کلسیم پس از آهن دومین ماده&zwnj ای است که در ایران کمبود آن در رژیم غذایی افراد مشاهده شده است. همچنین شیر به لحاظ ارزش پروتئینی از اهمیت ویژه&zwnj ای در بین موادغذایی برخوردار است و به لحاظ اقتصادی نیز جهت تأمین پروتئین مورد نیاز بدن استفاده از شیر مقرون به صرفه می&zwnj باشد. قابل ذکر است میزان ارزش غذایی یک لیتر شیر بیشتر از 200 گرم گوشت می&zwnj باشد. جدول 1 مقایسه ترکیبات شیمیایی یک لیتر شیر با 200 گرم گوشت گاو را نشان می&zwnj دهد سرانه مصرف شیر به طور متوسط در کشور ما کمتر از میزان پیشنهادیFAO وWHO می&zwnj باشد (نتایج بررسی مصرف سرانه خانوارهای شهر تهران) میزان توصیه شده شیر



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-109176-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b4%db%8c%d8%b1-%d9%88-%d9%81%d8%b1%d8%a2%d9%88%d8%b1%d8%af%d9%87/
  • ۹۵/۰۷/۰۸
  • saeed makani

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی